Succes met je website

Succes | 0 Reacties

Inhoudsopgave

9 stappen tot succes voor je website en succes voor je onderneming!

Dat is wat we willen bereiken toch?

  • groter bereik
  • meer klanten
  • meer omzet
  • meer winst
  • slimmer werken

Wanneer is je website succesvol?

Voordat we daar dieper op ingaan eerst de betekenis van succes en uitgebreidere informatie over succes. Indien je dat wilt overslaan kun je onze table of content gebruiken om door te scrollen naar het juiste succes deel.

Wat is succes?

De dikke van Dale omschrijft succes als ‘goede afloopuitkomst of uitslag‘ en ‘iets dat goed afloopt‘. Deze definitie legt de nadruk op een vooropgezet eindresultaat, op de geslaagde verwezenlijking van een voornemen

Succes wordt gezien als de afronding van een bepaald proces en niet zozeer als doel op zich. Als je op deze manier naar succes kijkt, is het iets dat de uitkomst kan zijn van

elke manier van proberen of van elke behandeling. Of je nu een eenvoudige taak of een flink project tot een goed einde brengt of ervoor zorgt dat de balans tussen je werk- en privéleven goed is.

Succes is de mate waarin je in staat bent de doelen te verwezenlijken die je jezelf stelt. En dat kunnen grote en kleine doelen zijn en die hoeven niets te maken te hebben met het vergaren van geld, roem of status. Succes is dus een heel persoonlijk en relatief begrip. Dit is heel logisch want ieder mens is uniek en heeft zijn eigen dromen, levensverhaal, kwaliteiten en zwakke punten.

Wat zijn synoniemen voor succes?

Synoniemen voor succes zijn bijvoorbeeld: overwinning, prestatie, triomf, voorspoed, waardering, welslagen, welvaart, hit, kassucces, klapper, topper. Zoals je ziet zijn er synoniemen genoeg voor succes!

Boeken over succes?

Er zijn vele boeken geschreven over succes of die in verband staan met succes. Mijn persoonlijke favoriet is blue oceaan  van W. Chan Kim & Renee Mauborgne.

Een van de bekendste boeken is nog wel van stephan Dat boek was natuurlijk een kassucces

En wat erg kan bijdragen aan je eigen succes is de werkweek Die was nr 1 best seller bij de new york times!