Bent u zich nog aan het oriënteren of heeft u misschien al besloten een Jacuzzi of spa bubbelbad te gaan kopen? Voorafgaand aan uw aankoop is het aangeraden een aantal dingen te bepalen. U heeft namelijk de keuze uit tal van mogelijkheden. Daarnaast moet de spa bij al uw eisen en wensen aansluiten. U koopt immers niet wekelijks een Jacuzzi of spa bubbelbad.

Een van de belangrijkste dingen waar u naar moet kijken zijn de afmetingen van de Jacuzzi. De Jacuzzi moet immers wel op de gewenste locatie kunnen staan. Een Jacuzzi van 250 x 250 cm kan natuurlijk heel mooi zijn, maar past niet op een terras van 200 x 200 cm.

Daarnaast is het belangrijk te bepalen met hoeveel personen u de Jacuzzi of spa wilt gaan gebruiken. De spa modellen van Sunspa Benelux hebben ieder een eigen indeling. Wilt u met het hele gezin kunnen genieten van de Jacuzzi, dan moet u vaak al kijken naar een model geschikt voor 5 personen. Ook moet u bedenken of u met twee personen tegelijk zou willen liggen. Dan is een model voorzien van twee ligplaatsen al een vereiste.

Het aantal jets in onze spa modellen zijn zo ingedeeld dat u in elke Jacuzzi heerlijk kunt genieten van een hydromassage. Elke zit- en ligplaats heeft namelijk een andere jets indeling, waardoor u kunt genieten van verschillende massages. Het is dus niet zo dat hoe meer jets een model heeft hoe beter de Jacuzzi of spa is.

Ten slotte moet u bedenken welke overige mogelijkheden en opties u zou willen hebben. Voorbeelden hiervan zijn LED verlichting, een muzieksysteem met speakers, bluetooth verbinding enzovoorts.

Wanneer u heeft nagedacht over de bovengenoemde dingen kunt u voor uzelf beter bepalen welk spa model bij u past en aan uw wensen voldoet. Uiteraard kunnen onze medewerkers u ook helpen bij uw zoektocht naar de voor u geschikte Jacuzzi.